Skocz do zawartości

W co aktualnie grasz?

4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Manolito

Stały bywalec

• Ekipa
  • 768 postów
  • MiastoZielona Góra
  • PSN ID:ManolitoPL
  • Gamertag:ManolitoPL
  • Friend Code:1848-1877-7867

Napisano 19.01.2012 - 10:38

W co aktualnie gracie na swoich iUrządzeniach? Możecie coś polecić, czy może odradzić?
Ja aktualnie gram w dwie gry:
1. Mirror's Edge - Początkowo odrzuciło mnie sterowanie, ale po kilku etapach poznałem je na tyle dobrze, że granie dostarczało mi sporo zabawy. Deweloperowi udało się przenieść klimat "dużej" wersji na iPada. Zdecydowanie polecam, zwłaszcza fanom serii.
2. Jetpack Joyride - O dziwo strasznie przyjemna produkcja. Mimo bardzo prostej mechaniki i konieczności teoretycznie robienia ciągle tego samego, gra potrafi wciągnąć. Ostatnio przez prawie 1,5 godziny wykładu grałem w tą grę i nawet nie czułem znudzenia. Szczególnie polecam tą produkcję, ponieważ jest ona darmowa. Twórcy zarabiają wyłącznie na mikro-transakcjach, ale nawet bez wydawania pieniędzy można się przy tym tytule świetnie bawić.

HALA MADRID!
Dołączona grafika

#2 Scumgrief

Stały bywalec

• Ekipa
  • 961 postów
  • MiastoŁódź
  • PSN ID:scumgrrief
  • Gamertag:ProSix

Napisano 05.02.2012 - 17:16

Cytat

Ostatnio przez prawie 1,5 godziny wykładu grałem
Dzisiejsza młodzież... ;P

Broken Sword 2 - nie spodziewałem się, że taki hicior z PC (do tej pory mam grę na półce, a od premiery minęło już... 15 lat?) przeżyje drugą młodość na urządzeniu przenośnym. Sterowanie, grafika i cała mechanika gry jest rewelacyjnie przystosowana do iPada i w ogóle się nie zestarzała. Niestety nie wszystko jest tak świetne, jak powinno być. Twórcy nie poradzili sobie całkowicie z poprawną dystrybucją pamięci i optymalizacją, przez co gra potrafi dość często wywalić do pulpitu. Chwilowo pomaga restart iPada, jednak pierwszej generacji ewidentnie brakuje zasobów, aby uciągnąć niektóre nowsze (większe) gry. Na iPadzie 2 problemy te nie występują, bądź są naprawdę rzadkością.
Dołączona grafika

#3 Manolito

Stały bywalec

• Ekipa
  • 768 postów
  • MiastoZielona Góra
  • PSN ID:ManolitoPL
  • Gamertag:ManolitoPL
  • Friend Code:1848-1877-7867

Napisano 05.02.2012 - 19:00

Wyświetl postUżytkownik scumgrief dnia 05.02.2012 - 17:16 napisał

Dzisiejsza młodzież... ;P

Grałem, ale i słuchałem o czym była mowa. Nie jest więc tak źle :)

HALA MADRID!
Dołączona grafika

#4 Tien

Świeżak

• Zarejestrowani
  • 57 postów
  • MiastoBielawa
  • PSN ID:TienPL
  • Gamertag:Tienar

Napisano 17.03.2012 - 02:26

Infinity Blade 2, cholerny zjadacz czasu.
Dołączona grafika

#5 KPC

Świeżak

• Zarejestrowani
  • 3 postów

Napisano 17.03.2012 - 16:53

Pottery HD - Symulator garncarstwa (polska produkcja!)
Bardzo przyjemna gra

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych