Skocz do zawartości

Split/Second

8 odpowiedzi w tym temacie

#1 AdikTheOne

Początkujący

• Zarejestrowani
  • 184 postów
  • MiastoSzczecin
  • PSN ID:adik_the_one

Napisano 28.11.2011 - 02:06

Dołączona grafika

Wyścigi w których nie chodzi tylko o to żeby dojechać pierwszym do mety, ale też nie pozwolić przeciwnikom na to za wszelką cenę, nawet jeśli pod koniec ostatniego okrążenia z trasy pozostaną tylko zgliszcza.

Gra zachwyciła mnie swoją oprawą Audio/Wideo, niektóre rozwałki były tak epickie, że moja dolna szczęka lądowała na podłodze, no i oczywiście zeby nie było nudno mamy tutaj tryb online, oraz rózne inne tryby gry, w jednym np robimy okrążenia, wymijając ciężarówki, które co chwilę zrzucają z siebie wybuchające beczki. W innym trybie ścigamy się z helikopterem który co jakiś czas ostrzeliwuje w nas rakietami, po dużej liczbie ominiętych przez nas rakiet, i naładowaniu paska, oddajemy helikopterowi to, co mu się należało :)

Polecam tą grę wszystkim fanom ścigałek i porządnej rozpierduchy, jedna z moich ulubionych gier wyścigowych ever

Dołączona grafika

#2 SebeQ

retro-hunter

• Ekipa
  • 864 postów
  • MiastoSłupsk
  • PSN ID:SebeQ86
  • Gamertag:SebeQ86

Napisano 28.11.2011 - 10:02

Grając w demo, nawet mi się podobało. Emocje opadły z chwilą odpalenia pełnej wersji.

Dołączona grafika

#3 Denae

Wtajemniczony

• Zarejestrowani
  • 354 postów
  • MiastoMalbork
  • PSN ID:DenaePL
  • Gamertag:DenaePL

Napisano 28.11.2011 - 10:03

Zachęcona ścigałkami zastanawiam się czy kiedyś tam nie kupić sobie tej gry. Demko mnie zachęciło. Może dlatego, że to nie jest jakiś tam zwykły wyścig.

#4 Rohas

Wtajemniczony

• Zarejestrowani
  • 495 postów
  • MiastoMikołów
  • PSN ID:Rohasss
  • Gamertag:RohasPL

Napisano 29.11.2011 - 12:56

Na zeszłorocznym XFD dosłownie nie odrywaliśmy się z od standów ze S/S. Plany zakupu były, ale na planowaniu się skończyło. A teraz są inne growe priorytety + brak stałej ekipy do grania. Ktoś w to gra na multi jeszcze?

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#5 Adasko

Wtajemniczony

• Zarejestrowani
  • 478 postów
  • MiastoSokołów Podlaski
  • Gamertag:DruciaQPL

Napisano 29.11.2011 - 13:47

W grę grałem i porada dla tych co chcą kupić. Gra oszukuje w singlu i to strasznie, przeciwnicy czasem dostają takiego kopa, że masakra, mimo, że sam jedziesz max prędkością i bez pomyłki. Późniejsze etapy wymagają lekkiego skilla. :]

#6 AdikTheOne

Początkujący

• Zarejestrowani
  • 184 postów
  • MiastoSzczecin
  • PSN ID:adik_the_one

Napisano 29.11.2011 - 14:51

To nie przeszkodziło mi w zdobyciu Platyny ;) niektóre trofea wydawały się dla mnie nieosiągalne, ale gra mnie nie odepchnęła, i próbowałem aż się udało, szkoda wielka ze nie bedzie 2 części :(
Dołączona grafika

#7 FaithlessGod

Administrator

• Administratorzy
  • 1941 postów
  • MiastoOlsztyn
  • PSN ID:AdamFGinel
  • Gamertag:FaithlessGod

Napisano 29.11.2011 - 15:21

Niestety, zawiodłem się na tej grze. Handicap zabił całą przyjemność z gry :(
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#8 gen.Visari

Świeżak

• Zarejestrowani
  • 84 postów
  • MiastoRzeszów
  • PSN ID:stt09lb2

Napisano 07.12.2011 - 16:17

Gra jest świetna i przyjemna , trzeba się tylko do niej przekonać . Drugiej takiej gry z tak widowiskowym i dopracowanym systemem zmiany tars nie ma .

Dołączona grafika

#9 FaithlessGod

Administrator

• Administratorzy
  • 1941 postów
  • MiastoOlsztyn
  • PSN ID:AdamFGinel
  • Gamertag:FaithlessGod

Napisano 07.12.2011 - 23:20

Tu masz absolutną rację. Widok przeciwnika, któremu przydzwonił kontener podczepiony do dźwigu? Bezcenny :) Że nie wspomnę o walącej się autostradzie :)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych