Skocz do zawartości

Silent Hill: Downpour

3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Denae

Wtajemniczony

• Zarejestrowani
  • 354 postów
  • MiastoMalbork
  • PSN ID:DenaePL
  • Gamertag:DenaePL

Napisano 08.10.2011 - 11:36

Dołączona grafika

Lubię SH, lubię twisted klimaty, lubię się bać. Co do tego ostatniego to jest zabawna sprawa, bo zawsze jak kupuję nowy horror, czy to SH czy coś innego to cieszę się jak dziecko. Odpalam i się zastanawiam na cholerę mi to skoro boję się zobaczyć co jest za ścianą. Ot taki paradoks. Ale i tak będę kupować horrory. Właśnie dla takich przeżyć.

No ale... miało być o najnowszym SH. Śledzę perypetie tej gry od pierwszej zajawki. Przeczucie mi mówi, że będzie dobra. Zwłaszcza, że pomysł na fabułę podobał mi się od (jak już mówiłam) pierwszego traileru.

Uczynienie protagonistą zbiega daje wiele fajnych motywów fabularnych, zwłaszcza w takim miejscu jakim jest SH. Mam nadzieję, że gra będzie bardziej szła w stronę 2 niż chociażby 3.

#2 FaithlessGod

Administrator

• Administratorzy
  • 1941 postów
  • MiastoOlsztyn
  • PSN ID:AdamFGinel
  • Gamertag:FaithlessGod

Napisano 08.10.2011 - 22:46

Czekam na efekt końcowy, ponieważ zapowiedzi zazwyczaj pokazują wszystko co najlepsze w grze. Nie ukrywam, że marzy mi się SH w klimatach "dwójki". Mam nadzieję, że Downpour właśnie taki będzie!
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#3 Niebo

Stały bywalec

• Ekipa
  • 592 postów
  • MiastoPabianice
  • Gamertag:niebianski

Napisano 14.01.2012 - 08:13

Akurat SH pod względem grozy zszedł na psy. Już Condemned jest bardziej straszny niż ostatnia część Cichego Wzgórza (Homecoming). Mam nadzieje, że Konami wreszcie wybudzi się z letargu i wstrząśnie porządnie serią, bo żal patrzeć na to, jak świetna marka na przestrzeni kilkunastu lat została zeszmacona.

#4 SebeQ

retro-hunter

• Ekipa
  • 864 postów
  • MiastoSłupsk
  • PSN ID:SebeQ86
  • Gamertag:SebeQ86

Napisano 01.05.2012 - 11:21

Premiera już za nami. Jak wyglądają pierwsze wrażenie z rozgrywki ? Jest poczucie klimatu, większe od tego z poprzednich części ? I najważniejsze jak wygląda strona strachu, można się bać, czy na odwrót, bać się po nią iść do sklepu ? Czekam na wasze wypowiedzi, oczywiście jak nikt się nie bał wydać złocisze na nią :D.

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych