Ktoś z forum gra w Darka oprócz mnie i Fightera?
Dark Souls
Rozpoczęty przez Gulaszenko, 29.09.2011 18:51
31 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 06.03.2012 - 19:53
Zatem zakończmy ten temat. 
Napisano 07.03.2012 - 00:03
Chętnie bym zagrał, niestety niewielka ilość wolnego czasu mi to uniemożliwia.
Merit - W rozmowie z Denae (przyglądam się jej - rozmowie, nie koleżance - od samego początku) i ... masz rację. Piszesz prosto, logicznie i sensownie - sam mam identyczne zdanie (chodzi o "odcinanie kuponów", nie mając do czynienia z żadną z omawianych pozycji). W moim przekonaniu (Denae) nie powinna używać takich stwierdzeń, ale to tylko moje zdanie. Swoją drogą pamiętaj, że kobiety są z Wenus, a mężczyźni z Marsa
Merit - W rozmowie z Denae (przyglądam się jej - rozmowie, nie koleżance - od samego początku) i ... masz rację. Piszesz prosto, logicznie i sensownie - sam mam identyczne zdanie (chodzi o "odcinanie kuponów", nie mając do czynienia z żadną z omawianych pozycji). W moim przekonaniu (Denae) nie powinna używać takich stwierdzeń, ale to tylko moje zdanie. Swoją drogą pamiętaj, że kobiety są z Wenus, a mężczyźni z Marsa
Napisano 07.03.2012 - 10:14
No źle się przyglądaleś rozmowie Groszku, bo miałam nieco do czynienia z Demon Souls. Nie urwało mi tyłka, właściwie zmęczyło. Po obejrzeniu materiałów z Dark Souls (po których odniosłam wrażenie, z którego mnie teraz "rozliczacie"), naprawdę uważacie, że wywalę 150zł< na to, żeby dać szansę grze, która mnie (powtarzam) nie jara? I powtarzam, nie napisałam niczego krzywdzącego o tej grze, nie wystawilam jej oceny 1/10
I na bogów, kiedy się wreszcie nauczycie, że płeć gracza nie ma absolutnie NIC do rzeczy? (ale to w sumie temat na osobna rozbudowana dyskusje, albo wpis na blogu)
I na bogów, kiedy się wreszcie nauczycie, że płeć gracza nie ma absolutnie NIC do rzeczy? (ale to w sumie temat na osobna rozbudowana dyskusje, albo wpis na blogu)
Napisano 07.03.2012 - 11:48
Denae, bardzo dobrze się przyglądałem. Miałaś do czynienia z DS tak, jak ja z Halo. Grałem w pierwszą część, nie porwała mnie, znużyła, nie przeszedłem całej, ale daleki byłbym od osądzania, że kolejna część (części) jest odcinaniem kuponów skoro NIE skończyłem części pierwszej, a drugiej nawet nie rozpocząłem (kolejnych również). Nie mam prawa rzucać takimi stwierdzeniami skoro gier (serii) po prostu nie znam. Jest to nielogiczne i niemądre - w mojej ocenie. A jeśli na ruszt wrzucamy RPG'a to sprawa wygląda jeszcze inaczej. Innymi słowy nie znasz obu produkcji (drugiej w szczególności). Wg mnie, niepotrzebnie brniesz w coś, co jest - korzystając z tego, co napisałem wcześniej - "nielogiczne i niemądre".
Co do samej gry, to przecież nikt Ci nie mówi, że masz obowiązek ją kupić, "wywalić 150 zł", bo nie o to tu chodzi. Mieszasz dwie sprawy - pierwszą, że gra Cię "nie jara" (co jest jak najbardziej możliwe i masz do tego pełne prawo) i drugą, w której stwierdzasz, że DkS jest odcinaniem kuponów po DS (czego w - zaznaczam - MOIM ODCZUCIU robić nie powinnaś, skoro nie znasz tych gier, szczególnie drugiej). Tylko tyle i aż tyle.
Poza tym piszesz, że masz "pompę z rozmowy", że Merit "spina poślady", etc., a póki co, jesteś jedyną osobą (wg mnie), która sprawia wrażenie nieco "pobudzonej" tą rozmową. Wyluzuj, szczególnie odnosząc się do ostatniego zdania w moim poprzednim poście, gdzie, chcąc rozładować napięcie i "pogodzić" Was oboje, pozwoliłem sobie na żart, który celowo został przeze mnie użyty i okraszony "przymrużeniem oka" - właśnie po to, aby nikt nie zrozumiał tego na opak, na serio, na poważnie. Szkoda, że się nie udało.
Peace
Co do samej gry, to przecież nikt Ci nie mówi, że masz obowiązek ją kupić, "wywalić 150 zł", bo nie o to tu chodzi. Mieszasz dwie sprawy - pierwszą, że gra Cię "nie jara" (co jest jak najbardziej możliwe i masz do tego pełne prawo) i drugą, w której stwierdzasz, że DkS jest odcinaniem kuponów po DS (czego w - zaznaczam - MOIM ODCZUCIU robić nie powinnaś, skoro nie znasz tych gier, szczególnie drugiej). Tylko tyle i aż tyle.
Poza tym piszesz, że masz "pompę z rozmowy", że Merit "spina poślady", etc., a póki co, jesteś jedyną osobą (wg mnie), która sprawia wrażenie nieco "pobudzonej" tą rozmową. Wyluzuj, szczególnie odnosząc się do ostatniego zdania w moim poprzednim poście, gdzie, chcąc rozładować napięcie i "pogodzić" Was oboje, pozwoliłem sobie na żart, który celowo został przeze mnie użyty i okraszony "przymrużeniem oka" - właśnie po to, aby nikt nie zrozumiał tego na opak, na serio, na poważnie. Szkoda, że się nie udało.
Peace
Napisano 07.03.2012 - 20:33
Właśnie tylko o to mi chodziło 
Nie brnijmy dalej w temat, a pogadajmy o grze. Ja nabiłem prawie 1000h już, ale powiedziałem sobie, że będę robił przerwy i grał w inne nowe gry na które jestem nagrzany. Darkness 2 i Catherine za mną. Syndicate też, ale w niego dalej gram, uwielbiam tą grę. Kolejne gry na horyzoncie.
W DkS mam 10 postaci (wszystkie sloty full) w tym kilka skasowałem ze względu na brak miejsca. Wszystkie robione na 125lvl do pvp. Jak ktoś gra na PS3 to zawsze mogę pograć, dać kamienie, przedmioty i co tam kto chce
Nie brnijmy dalej w temat, a pogadajmy o grze. Ja nabiłem prawie 1000h już, ale powiedziałem sobie, że będę robił przerwy i grał w inne nowe gry na które jestem nagrzany. Darkness 2 i Catherine za mną. Syndicate też, ale w niego dalej gram, uwielbiam tą grę. Kolejne gry na horyzoncie.
W DkS mam 10 postaci (wszystkie sloty full) w tym kilka skasowałem ze względu na brak miejsca. Wszystkie robione na 125lvl do pvp. Jak ktoś gra na PS3 to zawsze mogę pograć, dać kamienie, przedmioty i co tam kto chce
Napisano 29.03.2012 - 23:49
Moze pogramy razem?

www.darksouls.forumowisko.net - polskie forum Dark Souls
Napisano 02.04.2012 - 07:18
Ma ktoś ochotę wziąć udział w turnieju PvP?

Napisano 11.05.2012 - 17:27

Napisano 12.05.2012 - 09:12

Napisano 12.05.2012 - 14:25

Napisano 13.05.2012 - 12:53

Napisano 18.05.2012 - 22:58
Obleciałem Demon's Souls, podobało mi się, przyznam. Zakupiłem Dark Souls i jakoś ciężko mi się przemóc. Niby to samo, tyle, że więcej i lepiej. Jednak jakoś cierpliwości mi już chyba nie starczy do tej pozycji. Może kiedyś jak więcej czasu będę miał, to dam DS drugą szansę. Na razie odpalam Reach, MK9 i SFxT na kilka rundek...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych