Kultowa już odsłona serii Virtua Fighter. Bijatyka, w której nie wystarczy tylko naciskać przycisków. Liczy się tutaj opanowanie postaci i technika. Sporo czasu spędziłem z tą odsłoną i uważam ją za jedną z najlepszych bijatyk ever. A Wy co sądzicie o grze?
Virtua Fighter 5
Rozpoczęty przez Medyk, 26.09.2011 13:36
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 26.09.2011 - 13:36
Napisano 28.09.2011 - 07:23
Virtua Fighter? Ostatni raz grałem z 10 lat temu na automacie nad morzem... A "piątkę" liznąłem zaledwie grając w demo. Nie przypasowała mi i zdecydowanie wolę skopać dupę AI w pierwszej części, jaka jest dla mnie najlepszą i wyprzedzającą swoją epokę, choć trudna jak... no, bardzo trudna ;/
Napisano 28.09.2011 - 07:24
Pochwalę się, że jakiś czas temu ją kupiłem. Jako gra, ma ona zbyt mało trybów, w zasadzie do pogrania samemu jest tylko ten tryb co są różnego typu tournamenty. Na PS3 nie ma online :/ Jednak system bardzo ciekawy, tylko, że właśnie nie ma żadnej motywacji do gry, może tylko bardzo fajnie wyglądające akcje co niektórych postaci. Z drugiej strony ciężko byłoby nauczyć się grać dużą ilością charakterów. Jacky to mój faworyt za styl walki 
W najbliższym czasie ma wyjść ta rozszerzona wersja z automatów, która wyszła już dawno. Jeśli wprowadziłaby online na PS3 to pewnie bym wymienił swój egzemplarz na nią - myślę, że wiele osób by tak zrobiło.
W najbliższym czasie ma wyjść ta rozszerzona wersja z automatów, która wyszła już dawno. Jeśli wprowadziłaby online na PS3 to pewnie bym wymienił swój egzemplarz na nią - myślę, że wiele osób by tak zrobiło.
Napisano 29.09.2011 - 21:24
Użytkownik Pabian dnia 28.09.2011 - 07:24 napisał
W najbliższym czasie ma wyjść ta rozszerzona wersja z automatów, która wyszła już dawno. Jeśli wprowadziłaby online na PS3 to pewnie bym wymienił swój egzemplarz na nią - myślę, że wiele osób by tak zrobiło..
Napisano 30.09.2011 - 05:43
Jasne, że mogę.
Eh summer 2012 :/ I prawdopodobnie tylko w wersji cyfrowej :/
Wiadomo gra będzie miała poprawiony balans postaci + kilka nowych animacji.
Eh summer 2012 :/ I prawdopodobnie tylko w wersji cyfrowej :/
Wiadomo gra będzie miała poprawiony balans postaci + kilka nowych animacji.
Napisano 15.01.2012 - 09:13
Byłby ktoś chętny zagrać razem ? Nie mówię, że teraz, ale gdzieś w marcu dopiero. Od Dąbrowy Górniczej po Gliwice.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych