Opinie dotyczące portalu Hcgamer.pl
Rozpoczęty przez FaithlessGod, 08.08.2011 07:12
53 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 19.01.2012 - 23:13
pytanko mam: jest gdzieś jakiś dział z grami Arcade? bo nie mogę znaleźć.

Napisano 19.01.2012 - 23:54
dziękować
tak myślałem, że gdzieś jest, ale zbyt leniwy byłem aby przeszukać forum...

Napisano 17.03.2012 - 08:34
Na brak materiału nie można narzekać
Ale tego jest. Jednak usunąłbym opcję dodawani komentarzy pod wszystkim co się da jak np. pod "patronatem medialnym", czy "redakcją". W Encyklopedii gier nie widzę wyszukiwarki
W tej EG jest coś takiego jak "Zdobyłeś calaka w tej grze? Powiedz ile zajęło Ci to czasu" Może powinno też być ile zajmuje przejście gry. Bo np. grę X można przejść w 10h, ale 100% może zająć 100h, a to już różnica
Cieszę się, że zastosowaliście praktyczną przeglądarkę galerii
Dobry pomysł z trofeami/achiev. pod tytułem.
Hmmm wydaje mi się czy rozbiliście w EG wszystkie kolekcje na pojedyncze tytuły ? Np. Nie ma MGS HD Collection tylko MGS3:SE HD.
Rzekłem
W tej EG jest coś takiego jak "Zdobyłeś calaka w tej grze? Powiedz ile zajęło Ci to czasu" Może powinno też być ile zajmuje przejście gry. Bo np. grę X można przejść w 10h, ale 100% może zająć 100h, a to już różnica
Cieszę się, że zastosowaliście praktyczną przeglądarkę galerii
Dobry pomysł z trofeami/achiev. pod tytułem.
Hmmm wydaje mi się czy rozbiliście w EG wszystkie kolekcje na pojedyncze tytuły ? Np. Nie ma MGS HD Collection tylko MGS3:SE HD.
Rzekłem
Napisano 17.03.2012 - 10:37
- Dodawanie komentów pod niektórymi tekstami - dopracujemy to.
- Wyszukiwarka będzie i to całkiem niedługo.
- Grę przechodzi się w różnym czasie, a ankieta dotyczy tylko calaków.
- Z MGSem sprawdzę.
- Wyszukiwarka będzie i to całkiem niedługo.
- Grę przechodzi się w różnym czasie, a ankieta dotyczy tylko calaków.
- Z MGSem sprawdzę.
Napisano 17.03.2012 - 10:42
Szanowna redakcjo, lepiej tekst by się czytało jakby był wyjustowany. Ale to tylko taka moja mała uwaga

Napisano 17.03.2012 - 11:05
Nieprawda, ludzkie oko lepiej czyta tekst z poszarpanymi wierszami.
Poza tym sprawdzaliśmy to na niewidocznej beta wersji strony. Tak jest lepiej, uwierz na słowo.
Przepraszam za wtrącenie się w post, D [Snp]
Poza tym sprawdzaliśmy to na niewidocznej beta wersji strony. Tak jest lepiej, uwierz na słowo.
Przepraszam za wtrącenie się w post, D [Snp]
Napisano 17.03.2012 - 11:37
Wielkie brawa za portal, mnóstwo tekstów na start, wszystko przejrzyste, bosko. No i wielki plus dla Manolito za recki książek ME.
Napisano 06.04.2012 - 14:36
Wszystko pięknie, ładnie, tylko przydało by się kilka ciekawych opcji jak np. logowanie za pomocą FB. Kolejną rzeczą jest to, że w dziale poradniki po wejściu na daną grę i dane Trofeum/Achivement dobrą opcją była by możliwość dodania poradnika do wybranego trofeum, wtedy każda osoba która nawet niema calaka mogła by się przyczynić do powstania kompletnego poradnika, bo jedna osoba by zdobyła dane trofeum, druga jakieś inne i w taki oto sposób by powstawał powoli kompletny poradnik do danej gry.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych